Wilujeng Sumping di Alutile

Salaku pabrik bahan konstruksi global, kami nyayogikeun produk kalayan kualitas sareng harga anu pangsaéna

Naha Pilih Kami

Urang tiasa nyayogikeun conto gratis

Populér

Produk kami

Urang tiasa nyayogikeun conto gratis

Spésialisasi dina produksi Aluminium Composite Panel salami 26 taun. Produk diékspor di panjuru dunya.

saha kami

Jiangxi Alutile Building Materials Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan saham sasarengan anu ngalir numutkeun sarat sareng peraturan pikeun perusahaan anu didaptarkeun, perusahaan induk na nyaéta HONGTAI GROUP. Salaku salah sahiji perusahaan pangénggalna ngadamel panel komposit aluminium di Cina, Alutile parantos fokus kana panilitian, pabrik, penjualan sareng jasa sistem témbok logam langkung ti 20 taun. ALUTILE gaduh hak cipta inteléktual bebas lengkep pikeun seueur produk.

Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman dina ngadamel panel témbok-témbok sareng unsur waktos éko-ramah & inovasi aplikasi, kami ngabaktikeun diri pikeun nyayogikeun produk anu saé pikeun konsumén. Produk utama kami kalebet Aluminium Composite Panel, All Dimensional Aluminium Core Panel (3A panel), Solid Aluminium Panel, Thermal Insulasi Sandwich Panel, Lingkungan Hiasan Panel, Silicon Sealant Lem jsb.

  • Dubai-Infinity-Tower
  • Norway---Betonmast-Selvaagbygg
  • dv
  • vd
  • vs
  • xcv
  • erg
  • vsd
  • ht
  • rwer