Tentang Kami

Jiangxi Alutile Building Materials Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan saham-gabungan anu ngalir numutkeun sarat sareng peraturan pikeun perusahaan anu didaptarkeun, perusahaan induk na nyaéta HONGTAI GROUP. Salaku salah sahiji perusahaan pangénggalna ngadamel panel komposit aluminium di Cina, Alutile parantos fokus kana panilitian, pabrik, penjualan sareng jasa sistem témbok logam langkung ti 20 taun. ALUTILE gaduh hak cipta inteléktual bebas lengkep pikeun seueur produk.

Kalayan langkung ti 20 taun pangalaman dina ngadamel panel témbok-témbok sareng unsur waktos éko-ramah & inovasi aplikasi, kami ngabaktikeun diri pikeun nyayogikeun produk anu saé pikeun konsumén. Produk utama kami kalebet Aluminium Composite Panel, All Dimensional Aluminium Core Panel (3A panel), Solid Aluminium Panel, Thermal Insulasi Sandwich Panel, Lingkungan Dekoratif Panel, Silicon Sealant Lem jsb.

Salaku ruang bawah tanah pangembangan sains sareng panilitian utama Kamentrian Konstruksi Cina, perusahaan urang nempatkeun langkung nekenkeun kana élmu sareng téknologi sareng kontrol kualitas ketat. Sadaya bahan baku sareng produk bérés dites sacara ketat ku alat-alat canggih anu diimpor ti Amérika, Jérman sareng Jepang.

Langkung 20 taun kursus atos, ALUTILE dikembangkeun sareng tumuh dina éksplorasi sareng prakték saléngkah-léngkah, bahan témbok témbok-témbok parantos dijual langkung ti 100 nagara sareng daérah di sakumna dunya, janten perusahaan anu paling berpengaruh dina industri.

Status industri

Wakil diréktur perusahaan panel aluminium komposit tina Bahan Bahan Bangunan Cina

Salah sahiji panyusun utama standar nasional pikeun panel komposit palastik aluminium.

Dasar latihan manajemén kualitas industri bahan komposit plastik aluminium Cina

Panilitian sareng pamekaran basis élmu pangetahuan sareng téknologi Kamentrian Élmu sareng Téhnologi Panilitian Inpormasi

Perusahaan téknologi luhur konci tina Program Obor nasional

Perusahaan peringkat kiridit pajak premium nasional