Sadaya Panel Inti Aluminium Diménsi (3A)

  • 1220mm Building Materials All Dimensional Aluminum Core Panel (3A) Outdoor Decoration

    1220mm Bahan Wangunan Sadaya Diménsi Aluminium Core Panel (3A) Hiasan Luar

    Inpo Dasar. HS Code 7606 Produksi Perkenalan1. Sadaya Panel Inti Aluminium Diménsi diwangun ku tilu lapisan lambar aluminium, lapisan roller kulit aluminium luhur kalayan tahan cuaca anu hadé tiasa janten lapisan TiO2 atanapi lapisan PVDF pikeun permukaan hiasan sareng pelindung, lambar Aluminium inti tengah diolah ku prosés ngagambar ngagulung ka sadaya struktur lengkungan jembatan diménsi ku dua sisina merata nyusunna bentukna cekung & cembung bentukna ...
  • Building Materials All Dimensional Aluminum Core Panel (3A) for Exterior Wall

    Bahan Bina Sadaya Panel Inti Aluminium Diménsi (3A) pikeun Tembok Éksterior

    Inpo Dasar. HS Code 7606 Produksi Perkenalan1. Sadaya Panel Inti Aluminium Diménsi diwangun ku tilu lapisan lambar aluminium, lapisan roller kulit aluminium luhur kalayan tahan cuaca anu hadé tiasa janten lapisan TiO2 atanapi lapisan PVDF pikeun permukaan hiasan sareng pelindung, lambar Aluminium inti tengah diolah ku prosés ngagambar ngagulung ka sadaya struktur lengkungan jembatan diménsi ku dua sisina merata nyusun bentukna bentukna cekung & cembung, bagian tukangna ...
  • 1570mm 3A Plus Panel

    1570mm 3A Plus Panel

    Inpo Dasar. HS Code 7606 Produksi Perkenalan1. Sadaya Panel Inti Aluminium Diménsi diwangun ku tilu lapisan lambar aluminium, lapisan roller kulit aluminium luhur kalayan tahan cuaca anu hadé tiasa janten lapisan TiO2 atanapi lapisan PVDF pikeun permukaan hiasan sareng pelindung, lambar Aluminium inti tengah diolah ku prosés ngagambar ngagulung ka sadaya struktur lengkungan jembatan diménsi ku dua sisina merata nyusunna bentukna cekung & cembung bentukna jilid ...
  • 3003 Alloy Antibacterial & Anti-Static Dual Functional Coating Aluminum Core Panel

    3003 Paduan Antibakteri & Anti Statis Ganda Fungsi Lapisan Aluminium Core Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. 3003 Paduan Aplikasi Lingkup Hiasan Tembok Éksterior; Paduan Hiasan Tembok Interior 1100.3003.500 Garansi 15 ~ 20 Taun Merek Dagang ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Antibakteri & Anti-statis palapis fungsi ganda Sadaya Diménsi Aluminium Core Panel (3A Panel) 1. Produk ...
  • 1100 Alloy Antibacterial & Anti-Static Dual Functional Coating Aluminum Core Panel

    1100 Alloy Antibakteri & Anti-Statis Dual Fungsional Lapisan Aluminium Core Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. 1100 Paduan Aplikasi Lingkup Hiasan Tembok Éksterior; Paduan Hiasan Tembok Interior 1100.3003.500 Garansi 15 ~ 20 Taun Merek Dagang ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Antibakteri & Anti statis palapis fungsional duaan Sadaya Panel Diménsi Aluminium Inti (Panel 3A) 1 ....
  • 1570mm Antibacterial & Anti-Static Dual Functional Coating Aluminum Core Panel

    1570mm Antibakteri & Anti-Statis Ganda Fungsi Lapisan Aluminium Core Panel

    Inpo Dasar. Ruang Lingkup Aplikasi Hiasan Tembok Éksterior; Paduan Hiasan Tembok Interior 1100.3003.500 Garansi 15 ~ 20 Taun Merek Dagang ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Antibakteri & Anti-statis palapis fungsi ganda Sadaya Diménsi Aluminium Core Panel (3A Panel) 1. Produk Perkenalan Ku intro ...
  • 1250mm Antibacterial & Anti-Static Dual Functional Coating Aluminum Core Panel

    1250mm Antibakteri & Anti Statis Ganda Fungsi Lapisan Aluminium Core Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. 1250mm Aplikasi Lingkup Hiasan Tembok Éksterior; Paduan Hiasan Tembok Interior 1100.3003.500 Garansi 15 ~ 20 Taun Merek Dagang ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Antibakteri & Anti-statis palapis fungsi ganda Sadaya Diménsi Aluminium Core Panel (3A Panel) 1. Pro ...
  • Building Materials Fr A2 Core All Dimensional Aluminum Core Panel

    Bahan Bina Fr A2 Core Sadaya Diménsi Aluminium Core Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. 4mm HS Code 7606 Productions Perkenalan 1. Sadaya Diménsi Aluminium Core Panel diwangun ku tilu lapisan lambaran aluminium, lapisan roller kulit aluminium luhur kalayan résistansi hawa anu hadé tiasa janten lapisan TiO2 atanapi lapisan PVDF pikeun permukaan hiasan sareng pelindung, inti tengah Lambaran aluminium diolah ku prosés ngagambar ngagulung ka sadaya struktur lengkungan sasak diménsi ku dua sisina merata nyusunna bentukna cekung & cembung bentukna ...
  • Fr A2 Core All Dimensional Aluminum Core Panel for Exterior Curtain Wall

    Fr A2 Core Sadaya Diménsi Aluminium Panel Inti pikeun Tembok Curtain Eksterior

    Inpo Dasar. Modél NO. FR A2 Core HS Code 7606 Productions Perkenalan 1. Sadaya Diménsi Aluminium Core Panel diwangun ku tilu lapisan lambaran aluminium, lapisan roller kulit aluminium luhur kalayan tahan hawa anu hadé tiasa janten lapisan TiO2 atanapi palapis PVDF pikeun permukaan hiasan sareng pelindung, anu lambar inti inti tengah diolah ku prosés ngagambar ngagambar ka sadaya struktur lengkungan jembatan diménsi ku dua sisina sacara merata diatur cekung & cembung ...
  • FR A2 Core Facade All Dimensional Aluminum Core Panel

    FR A2 Core Facade Sadaya Diménsi Aluminium Core Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. FR A2 Core HS Code 7606 Productions Perkenalan 1. Sadaya Diménsi Aluminium Core Panel diwangun ku tilu lapisan lambaran aluminium, lapisan roller kulit aluminium luhur kalayan tahan hawa anu hadé tiasa janten lapisan TiO2 atanapi palapis PVDF pikeun permukaan hiasan sareng pelindung, anu lambar inti inti tengah diolah ku prosés ngagambar ngagambar ka sadaya struktur lengkungan jembatan diménsi ku dua sisina sacara merata diatur cekung & cembung ...
  • All Dimensional Aluminum Core Panel Building Materials for Interior Wall

    Sadaya Bahan Gedong Panel Inti Aluminium Diménsi pikeun Tembok Interior

    Inpo Dasar. Modél NO. 4mm HS Code 7606 ALUTILE® All Dimensional Aluminium Core Panel: dikombinasikeun ku tilu lapisan lambaran aluminium, panel ukuranana ageung kénéh rata-rata rata, papan alami mosaik, nyanghareupan keragaman tiasa ningalikeun mépék pangaruh ungkapan anu euyeub dina waktos anu sami, ku cahaya beurat, kakuatan tinggi, tahan seuneu, Uap-buktina, henteu polusi, durability alus teuing, gancang assembling, gampang pangropéa, jsb, hususna struktur tengah kalayan vol ...
  • All Dimensional Aluminum Core Panel for Interior Wall

    Sadaya Panel Inti Aluminium Diménsi pikeun Tembok Interior

    Inpo Dasar. Modél NO. 4mm HS Code 7606 ALUTILE® All Dimensional Aluminium Core Panel: dikombinasikeun ku tilu lapisan lambaran aluminium, panel ukuranana ageung kénéh rata-rata rata, papan alami mosaik, nyanghareupan keragaman tiasa ningalikeun mépék pangaruh ungkapan anu euyeub dina waktos anu sami, ku cahaya beurat, kakuatan tinggi, tahan seuneu, Uap-buktina, henteu polusi, durability alus teuing, gancang assembling, gampang pangropéa, jsb, hususna struktur tengah kalayan vol ...
12 Teras> >> Halaman 1/2