Taros Kami

Jiangxi Alutile Building Materials Co., Ltd.

Alamat

No.1155, Jalan Chuangxin ka-2, High-Tech Propinsi. Zona Pangwangunan, Nanchang, Jiangxi, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-13576919560

Sokongan: 0791-88859321

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami