Ganda-Sisi PVDF Palapis Marmer Warna Fireproof Aluminium Composite Panel

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Inpo Dasar.

Modél NO.
Palapis Ganda-Sisi PVDF
Mérek dagang
ALUTILE
Paket Angkutan
dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu
Spésifikasi
1220x2440mm atanapi numutkeun sarat konsumén
Asalna
Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina.
Kodeu HS
7606

Perkenalan ProduksiPanel komposit aluminium dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, kadua permukaan na coil dilapiskeun sareng varnis pembakaran khusus.Aplikasi Bahan KhususKalayan baking cet dua sisi, lambaran tukangna parantos bersih dibersihkeun sareng diubaran permukaan, sareng lambaran tukangna ogé ngagaduhan kakuatan mesék anu luhur. Ieu mangrupikeun tanda anu penting béda ti mérek séjén.Kauntungan produk

1. Kakuatan mesék tinggi

Indéks téknis konci panel komposit aluminium ditangtukeun ku kakuatan téknologi-mesék anyar, anu ngahontal tingkat anu pangsaéna sareng ningkatkeun kasamaran sareng tahan hawa.Lapisan PVDF dumasar kana hylar5000 atanapi kynar500 ngagaduhan kaunggulan anu unik dina résistansi korosi, tahan polusi sareng tahan cuaca, anu moal ngaruksak penampilan produk henteu masalah dina panonpoé panas atanapi dina angin tiis sareng salju.2. Ringan sareng gampang diolahApenl komposit alumunium gampang diolah pikeun beurat enteng na 3.5 ~ 5.6kg, anu tiasa ngirangan karugian nalika gempa bumi. Pangolahan sapertos motong, ngarencanakeun, ngabengkokkeun ka busur sareng sababaraha konfigurasi dina sudut katuhu tiasa dilakukeun ku sababaraha alat-alat kai anu saderhana . Désainer ogé tiasa ngadamel kalenturan dina panel. Padamelan instalasi bakal gampang sareng gancang. Kusabab kitu, éta tiasa ngahémat biaya.3. Palapis evenness, sababaraha warnaSaprak dilarapkeun dina perlakuan kimiaosintésis sareng téknologi Henkel, adhesion antara cet sareng panel janten langkung rata, ngagaduhan sababaraha warna. Aya deui rohangan pikeun pilihan anjeun pikeun warna kalayan individualitas.

4. Gampang dijaga

Ngabersihan diri anu saé, bahkan di sababaraha daérah anu aya polusi serius, éta ngan tiasa dibersihkeun ku detérjen nétral, sareng panelna bakal énggal-énggal saatos diberesihan.5. résistansi Pangaruh

Résistansi dampak sareng kateguhan kuat. Lapisan lapisan henteu tiasa ditubruk nalika ditekuk. Panél henteu tiasa ruksak nalika dina kaayaan angin anu kuat sareng keusik.Bahan Baku Kami:Perawatan permukaan:téknologi canggih ti Henkel Co., JérmanSuplai cet:PPG, BOKERPilem Molekul Tinggi:Perusahaan Amérika DupontPilem pelindung:Perancis Novacel Compamy, Jérman Polifilm CompanyPalapis: PVDF, Poliéster, Pabrik finishCoil Aluminium:3003 alloy aluminium, 5005 aaluminum lloyGaransi:20 taun pikeun PVDF, 15 taun pikeun PoliésterLingkup aplikasi: hiasan témbok luar; hiasan témbok interior; bahan wangunan;Sertifikasi: CE, ISO9001, SGS, Intertek, CTC, jsb.Wengkuan Aplikasi1) Wangunan témbok tirai luar2) Dekorasi témbok interior, plafon, kamar mandi, dapur sareng balkon3) Hiasan panto Toko4) Toko-toko réformasi hiasan pikeun gedong-gedong lami5) Papan iklan, platform tampilan sareng papan tanda 6) Papan témbok sareng langit-langit pikeun torowongan7) Bahan industri, bahan kandaraan sareng parahu.Double-Side PVDF Coating Marble Color Fireproof Aluminium Composite PanelDouble-Side PVDF Coating Marble Color Fireproof Aluminium Composite PanelDouble-Side PVDF Coating Marble Color Fireproof Aluminium Composite PanelDouble-Side PVDF Coating Marble Color Fireproof Aluminium Composite PanelDouble-Side PVDF Coating Marble Color Fireproof Aluminium Composite PanelDouble-Side PVDF Coating Marble Color Fireproof Aluminium Composite PanelDouble-Side PVDF Coating Marble Color Fireproof Aluminium Composite PanelDouble-Side PVDF Coating Marble Color Fireproof Aluminium Composite PanelDouble-Side PVDF Coating Marble Color Fireproof Aluminium Composite PanelDouble-Side PVDF Coating Marble Color Fireproof Aluminium Composite Panel


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami