FAQs

Kualitas Nyiptakeun Reliabilitas

1220mm x 2440mm x 4mm, 1220mm x 2440mm x 3mm

Lebar: 1220mm 、 1250mm 、 1350mm 、 1500mm 、 1570mm

Panjangna: kirang ti 6000mm

Alu. Kandel: 0,50 x 0.50mm, 0.40 x 0.40mm

0,30 x 0.30mm, 0,21 x 0.21mm

0,15 x 0,15mm

Naon ciri Panel Komposit Aluminium ALUTILE?

a) Kakuatan mesék luhur

b) Résistansi Cuaca Unggul

c) Ringan sareng gampang diolah

d) Palapis sami, warna-warni

e) Gampang dijaga

f) résistansi Pangaruh

Kumaha upami periode jaminan lapisan PVDF sareng lapisan poliéster masing-masing?

Sacara umum, pikeun palapis PVDF, masa jaminan warna henteu cerah nyaéta 20 taun, warna cerah 15 taun. Pikeun palapis poliéster, masa jaminan warna henteu cerah nyaéta 12 taun, warna cerah 8 dugi 10 taun.

Saha anu nyayogikeun bahan baku na?

Gulungan aluminium ngadopsi paduan aluminium kualitas luhur 5005 atanapi 3003 sareng dipésér ti panyadia panggedéna di Cina.

Résin palapis PVDF: résin 70% PVDF, Kynar 500, Hylar 5000, Amérika PPG, Swédia BOLAER.
c) Bahan bahan beungkeut (Pilem-molekular tinggi) diadopsi ti perusahaan American Dupont.
d) Perawatan permukaan ngadopsi téknologi pilem Jerman Henkel
e) Pilem pelindung anu diimpor ti France Novacel Company sareng Jérman Polifilm Company, tahan ultraviolét, nyingkahan warna samar nalika dipasang.

Naon cara iketna?

Dina kasus ageung atanapi kai.

Sabaraha jumlah anu tiasa diempelkeun kana 20'FCL sareng 40'FCL?

Éta gumantung kana spésifikasi panel sareng wates beurat perusahaan pangiriman. Candak ukuran standar contona:

Ukuran standar 1220x2440x4mm

Upami dipak dina seueur: 1060 lembar (3155.41sqm) / 1x20'FCL

1492 lembar (4441.39sqm) / 1x40'FCL

Upami pangemasan forklift dina hal kai: 720 lembar (2143.30sqm) / 1x20'FCL

1407 lembar (4188.36sqm) / 1x40'FCL

Naon MOQ pikeun ACP?

Jumlah pesanan minimum: 800sqm per warna sareng per lébar. Upami kirang ti MOQ, Kami meryogikeun tambahan USD600.

Kumaha anjeun bakal mayar biaya kanggo warna khusus?

Pikeun warna atanapi warna palanggan khusus, hargana kedah ditagihkeun deui USD600. Palanggan kedah nampi kasaimbangan kuantitas 3%.

Naon istilah pamayaran anjeun?

Biasana, jumlah 30% ku T / T sateuacanna, jumlah 70% ku T / T sateuacan kintun.

Atanapi 30% jumlahna ku T / T sateuacana, jumlah 70% ku L / C dina titingalian.

Naha anjeun bakal nyayogikeun asesoris sareng alat-alat pangolahan?

Aya. Kami henteu ngadamel aksésoris pamasangan sareng alat-alat pamrosésan, tapi urang tiasa mésér ti perusahaan sanés.