Panel Komposit Aluminium Tukang Teuet

  • Double-Side PVDF Coating Metal & Marble Color Fireproof Aluminium Composite Panel

    Ganda-Sisi PVDF Palapis Logam & Marmer Warna Fireproof Aluminium Composite Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. Dobel-Sisi Dobel Palapis DPRD ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan dilapis coated sareng pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Khusus Kalayan ngalakukeun ...
  • Double-Side PVDF Coating Marble Color Fireproof Aluminium Composite Panel

    Ganda-Sisi PVDF Palapis Marmer Warna Fireproof Aluminium Composite Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. Dobel-Sisi Dobel Palapis DPRD ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum digabungkeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaanna coil dilapiskeun ku varnis pembakaran khusus. Aplikasi Bahan Khusus Kalayan ...
  • Fireproof Aluminium Wall Material ACP Sheet Marble Color Aluminium Composite Panel

    Bahan Témbok Témbok Aluminium Témbong ACP Lambaran Marmer Warna Aluminium Composite Panel

    Inpo Dasar. Merek Dagang ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Produksi Perkenalan Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan dilapis coated sareng pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Khusus nganggo cet baking dua sisi, s ...
  • Fireproof Aluminium Wall Material ACP Sheet Wood Color Aluminium Composite Panel

    Témbok Témbok Aluminium Tukangeun Teundeun ACP Lambaran Kayu Warna Aluminium Komposit Panel

    Merek Dagang ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum digabungkeun sareng lapisan luhur sareng handap lembar aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan dilapis coated sareng pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Husus Ku cet roti dua sisi, lambaran tukangna parantos tuntas diberesihan sareng surfing ...
  • Fireproof Decoration Building Material ACP Sheet Aluminum Composite Panel with Marble

    Hiasan Bahan Wangunan Hias ACP Lambaran Aluminium Composite Panel sareng Marmer

    Inpo Dasar. Merek Dagang ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan dilapis coated sareng pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Husus Ku cet roti dua sisi, tukang ...
  • Fireproof Decoration Building Material ACP Sheet Aluminum Composite Panel with Wood Grain

    Hiasan Bahan Wangunan Hias ACP Lambaran Aluminium Panel komposit sareng Gandum Kai

    Inpo Dasar. Merek Dagang ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Produksi Perkenalan Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan dilapis coated sareng pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Khusus nganggo cet baking dua sisi, s ...
  • 3mm Fire-Resistance B1 Core Aluminum Composite Panel for Facade Curtain Wall

    3mm Seuneu-Résistansi B1 Core Aluminium Komposit Panel pikeun Tembok Tirai Facade

    Inpo Dasar. Modél NO. 3mm Seuneu-Résistansi B1 Inti Merek Dagang ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Produksi Perkenalan Panel komposit Aluminum diperpadu kalayan lapisan luhur sareng handapeun lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan dilapis coated sareng pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan KhususWi ...
  • 0.3/0.3mm Building Materials Fire-Resistance B1 Core Aluminum Composite Panel for Facade Curtain Wall

    0.3 / 0.3mm Bahan Bangunan Seuneu-Résistansi B1 Core Aluminium Composite Panel pikeun Tembok Tirai Facade

    Inpo Dasar. Modél NO. 0.3 / 0.3mm Seuneu-Résistansi B1 Inti Merek Dagang ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun sarat konsumén Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Produksi Perkenalan Panel komposit Aluminum digabungkeun sareng lapisan luhur sareng handap lembar aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaanna coil dilapis ku pembakaran varnis khusus. Bahan-bahan khusus applica ...
  • 0.4/0.4mm Building Materials Fire-Resistance B1 Core Aluminum Composite Panel for Facade Curtain Wall

    0.4 / 0.4mm Bahan Bangunan Seuneu-Résistansi B1 Core Aluminium Composite Panel pikeun Tembok Tirai Facade

    Inpo Dasar. Modél NO. 0.4 / 0.4mm Bahan bangunan Seuneu-Résistansi B1 Co Dagang Merek ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan konsumén Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lembar aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaanna coil dilapis ku pembakaran varnis khusus. Husus ...
  • 0.5/0.5mm Building Materials Fire-Resistance B1 Core Aluminum Composite Panel for Facade Curtain Wall

    0,5 / 0,5mm Bahan Bangunan Seuneu-Résistansi B1 Core Aluminium Composite Panel pikeun Tembok Tirai Facade

    Inpo Dasar. Modél NO. 0,5 / 0,5mm Merek Dagang ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan dilapis coated sareng pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Khusus nganggo baki dua sisi ...
  • 6mm Fire-Resistance B1 Core Aluminum Composite Panel for Facade Curtain Wall

    6mm Seuneu-Résistansi B1 Core Aluminium Komposit Panel pikeun Tembok Tirai Facade

    Inpo Dasar. Modél NO. 6mm Seuneu-Résistansi B1 Merek Dagang ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan konsumén Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Produksi Perkenalan Panel komposit Aluminum diperpadu kalayan lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaanna coil dilapis ku pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Khusus nganggo dobel ...
  • 5mm Fire-Resistance B1 Core Aluminum Composite Panel for Facade Curtain Wall

    5mm Seuneu-Résistansi B1 Core Aluminium Komposit Panel pikeun Tembok Tirai Facade

    Inpo Dasar. Modél NO. 5mm Seuneu-Résistansi B1 Inti Merek Dagang ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan konsumén Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum digabungkeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaanna coil dilapiskeun ku varnis pembakaran khusus. Aplikasi Bahan Khusus Kalayan ...
12 Teras> >> Halaman 1/2