Sejarah

Sejarah Pangwangunan

Langkung 20 taun kursus atos, ALUTILE dikembangkeun sareng tumuh dina éksplorasi sareng prakték saléngkah-léngkah, bahan komposit logam parantos dijual langkung ti 100 nagara sareng daérah di saluruh dunya, janten perusahaan anu paling berpengaruh dina industri.

Dimimitian 1995 ~ 2000

1995 Ngadegkeun Jiangxi Hongtai Gedong Bahan Industri Co., Ltd. (miheulaan parusahaan)

1998 kéngingkeun sertifikasi anu diidinan. tina sistem Manajemen Mutu ISO9000.

1999 Partisipasi dina nyusun standar industri nasional ACP Cina standar GB / T 17748-1999.

2000 Didaptarkeun kana proyék obor Nasional.

Pangwangunan

2002 Asosiasi industri konstruksi Cina aluminium - cabang bahan komposit plastik

2003 Rengse pinuh uji coba laboratorium pikeun sistem témbok logam.

2003 Siapkeun laboratorium rangkep anu parantos maju barang uji coba pikeun bahan témbok tirai komposit logam di industri.

2003 Ngadegkeun jurusan pamasaran internasional, nyetél jaringan penjualan global.

Ékspansi

2006 Perusahaan angkatan munggaran anu kéngingkeun gelar Cina top brand dina industri.

2007 ALUTILE® produk lulus sertifikasi Éropa CE.

2007 Penjualan maju luar negeri jumlah merek nyalira diantara industri.

2007 Ngarujuk kana data uji coba produk anu sami Internasional, netepkeun standar perusahaan anu ngagaduhan 19 indéks konci tibatan standar nasional Cina, anu ngajantenkeun ALUTILE ngahontal tingkat kualitas anu sami sareng mérek internasional.

2008 Janten palanggan koil palapis PPG's Disatujuan di Cina.

2008 ALUTILE® produk lulus tés sakumaha standar ASTM sareng BS.

2009 Dilélér salaku "mérek terkenal Cina".

2009 Klién anu ngagaduhan otorisasi Amérika Hylar di Cina.

Ngaregepkeun

2018--, ALUTILE ngawangun kamampuan produksi 72 juta sqm pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis bahan témbok tirai logam, anu ngagaduhan garis produksi Aluminium Composite Panel, All-Dimensional Aluminium Core Panel (3A panel), Solid Aluminium Panel, Thermal Insulation Panel, Silicon Sealant Glue jsb seri langkung ti 20 jinis produk, parantos lebet kana perjalanan anyar kali ngudag.