Honor & Sértipikat

Perusahaan terkenal, mérek terkenal di industri bahan bangunan Cina (Dileler ku Menteri konstruksi Cina)

Sapuluh merek industri témbok tirai top China (Dileler ku National Institute of standardisasi bahan bangunan).

Merk kawéntar panel palastik aluminium Cina (Dilélérkeun ku Asosiasi Industri Konstruksi Cina cabang komposit palastik aluminium)

Perusahaan maju pikeun ngajagaan hak-hak konsumen sareng kapentingan (Dilélér ku Jiangxi Consumers Association)

Sertifikat rekomendasi bahan bangunan Olimpiade (Dewan éditorial tina bahan sareng alat rékayasa konstruksi Olimpiade)

Sapuluh mérek bahan témbok tirai top di pasar bahan bangunan Cina (Dileler ku Bahan Bangunan Perusahaan Bahan Bangunan China, asosiasi promosi kartu bisnis Cina).

Bahan wangunan anu dipercaya sareng dipercaya (Dilélér ku Asosiasi Sirkulasi Bahan Bina Cina)

Merk terkenal bahan hiasan bangunan China (Dilélérkeun ku China Dekorasi Hiasan Asosiasi).

Perusahaan élmu & téknologi swasta swasta luar biasa (Asosiasi Promosi élmu swasta sareng téknologi swasta China)

Award Inovasi Aplikasi Konstruksi Cina (Dilélérkeun ku Asosiasi Konstruksi Cina sareng Pusat Pameran Nasional pikeun bahan bangunan)