Eunteung / Disikat Aluminium Komposit Panel

  • Silver Mirror Finish Aluminum Composite Panel

    Pérak Eunteung Rengse Aluminium Composite Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. Merek Pérak Eunteung Méréskeun ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lembar aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaanna coil dilapiskeun ku pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Khusus nganggo dobel ...
  • Golden Mirror Finish Aluminum Composite Panel

    Emas Eunteung Rengse Aluminium Composite Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. Eunteung Rengse Merek Dagang ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan dilapis coated sareng pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Khusus Kalayan dua sisi ...
  • Silver Brushed PVDF Aluminum Composite Panel for Cladding

    Pérak Disikat PVDF Aluminium Komposit Panel pikeun Cladding

    Inpo Dasar. Modél NO. 4mm Lengkep Aplikasi Eksterior Tembok Hiasan Tembok ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Produksi Perkenalan Panel komposit Aluminum diperpadu kalayan lapisan luhur sareng handapeun lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan coil dilapis ku pembakaran varnis khusus. Mat Khusus ...
  • Brushed Aluminum Composite Panel ACP with PE or PVDF Coating

    Disikat Aluminium Composite Panel ACP sareng PE atanapi Palapis PVDF

    Inpo Dasar. Modél NO. PE atanapi PVDF Coating Application Scope Exterior Wall Dekorasi Trademark ALUTILE Transport Package in Bulk or in Wooden Case Spésifikasi 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606Allum komposit panel digabungkeun sareng luhur sareng botto ...
  • Silver Brush Aluminum Composite Panel for Interior Wall

    Pérak Sikat Aluminium Komposit Panel pikeun Tembok Interior

    Inpo Dasar. Modél NO. 3mm Lengkep Aplikasi Eksterior Tembok Hiasan Tembok ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Produksi Perkenalan Panel komposit Aluminum diperpadu kalayan lapisan luhur sareng handapeun lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan coil dilapis ku pembakaran varnis khusus. Mat Khusus ...
  • 3mm Brushed Aluminum Composite Panel for

    3mm Disikat Aluminium Komposit Panel pikeun

    Inpo Dasar. Lengkep Aplikasi Wéb Tembok Hiasan Tembok mérek ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan konsumén Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Produksi Perkenalan Panel komposit Aluminum diperpadu kalayan lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaanna coil dilapis ku pembakaran varnis khusus. S ...