Panel Komposit Aluminium Nano

  • Nano PVDF Aluminum Composite Panel

    Nano PVDF Aluminium Komposit Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. 4mm, 0,5 × 0,5mm, Nanno UVD Lingkup Aplikasi Hiasan Tembok Hiasan Tembok; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Kodeu HS 7606 NANO PVDF ALUMINIUM PANEL KOMPOSIT Pengenalan Produk ALUTIN® Nano PVDF panel komposit aluminium mangrupikeun jinis anyar hiasan témbok tirai ...