Warta

  • Happy New (Niu) Year

    Wilujeng taun énggal (Niu)

    Dina sataun katukang, urang wani angin jeung ombak. Dina Taun Anyar, urang moal mopohokeun tujuan aslina, maju sareng maju. Wilujeng taun énggal (Niu)!
    Maca deui
  • National Firefighting Day

    Poé Patugas Kebakaran Nasional

    9 Nopémber mangrupikeun Hari Pertempuran Nasional Nasional Cina. Pentingna nyaéta ngingetkeun jalma pikeun ngagaduhan kasadaran perlindungan seuneu sareng pikeun miéling pahlawan hébat urang - patugas pemadam kebakaran. ALUTILE Brand All Dimensional Aluminium Core Panel diwangun ku tilu lapisan lambaran aluminium, w ...
    Maca deui
  • 2020 Beijing CADE Achieved Success

    2020 Beijing CADE kahontal Sukses

    Pameran CADE (Pameran Desain Arsitektur Cina) Tanggal Pameran: Okt.29 ~ ~ Nov.1st, 2020 No No: W1.420 Pameran opat dinten parantos réngsé. ALUTILE parantos ngaguratkeun aula paméran seni. Tim penjualan nunjukkeun profesionalisme sareng aula paméran nyatakeun kapinteran. Sanaos kami parantos ...
    Maca deui