2020 Beijing CADE kahontal Sukses

CADE (Pameran Desain Arsitektur Cina)

Tanggal Pameran: Okt.29th~ Nov.1St., 2020

No Booth.: W1.420

Pameran opat dinten parantos réngsé. ALUTILE parantos ngaguratkeun aula paméran seni. Tim penjualan nunjukkeun profesionalisme sareng aula paméran nyatakeun kapinteran.

Sanaos kami parantos narik tungtung anu sampurna pikeun paméran ieu, kami bakal ngabagéakeun jalma-jalma ti sadayana garis pikeun nganjang ka perusahaan sareng pabrik kami pikeun niténan sareng nalungtik. Kami pasti bakal nyayogikeun panarimaan anu paling haneut, bubuka paling propésional, sareng jasa anu paling tulus pikeun para tamu.

hhtr (1) hhtr (2)


Waktos Post: Nov-02-2020