Wilujeng taun énggal (Niu)

Dina sataun katukang, urang wani angin jeung ombak. Dina Taun Anyar, urang moal mopohokeun tujuan aslina, maju sareng maju.

Wilujeng taun énggal (Niu)!

hrth


Pos waktos: Mar-09-2021