Poé Patugas Kebakaran Nasional

9 Nopémber mangrupikeun Hari Pertempuran Nasional Nasional Cina. Pentingna nyaéta ngingetkeun jalma pikeun ngagaduhan kasadaran perlindungan seuneu sareng pikeun miéling pahlawan hébat urang - patugas pemadam kebakaran.

ALUTILE Brand All Dimensional Aluminium Core Panel diwangun ku tilu lapisan lambaran aluminium, anu ngadopsi téknologi beungkeutan anu asak sareng unik, sareng tingkat buruk kakuatan mesék kirang ti 5% dina 20 taun.

Kelas tahan seuneu tiasa ngahontal Kelas Kelas A2 sakumaha per GB8624-2012 jeung EN13501, saprak produk ngadopsi 100% struktur Aluminium. Hasilna, palanggan tiasa nampi jaminan kaamanan anu langkung luhur.

Sadaya Panel Inti Aluminium Diménsi sacara umum dianggo dina hiasan témbok tirai logam luhur-gedong gedong umum sareng komérsial sapertos bandara karéta api-gancang, rel cahaya subway, musium, arsip, pusat paméran, kompleks komérsial, gedong kantor tingkat tinggi , hotél, jst.

ALUTILE Brand All Dimensional Aluminium Core Panel ngiringan kaamanan anjeun.

rt
hrt
cv

Waktos Post: Nov-09-2020