Panel Komposit PVDF / PE Aluminium

  • Building Materials Aluminium Composite Panel for Exterior Wall

    Bahan Bahan Panel Komposit Aluminium pikeun Tembok Éksterior

    Inpo Dasar. Modél NO. 4mm Lingkup Aplikasi Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Perkenalan Produksi Panel komposit Aluminum digabungkeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan nyaéta ...
  • 3003 Alloy Facade Materials Aluminum Composite Panel

    3003 Paduan Bahan Facade Aluminium Composite Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. 3003 Paduan Aplikasi Lingkup Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum digabungkeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan ...
  • Unbreakable Core Construction Material Aluminum Composite Panel

    Unbreakable Core Konstruksi Bahan Aluminium Composite Panel

    Inpo Dasar. Ruang Lingkup Aplikasi Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum digabungkeun sareng lapisan luhur sareng handap lembaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan nyaéta coil coat ...
  • 0.15/0.15mm Polyester Coating Normal PE Core Aluminum Composite Panel

    0.15 / 0.15mm Poliéster Palapis Normal PE Core Aluminium Komposit Panel

    Inpo Dasar. Merek Dagang ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan dilapis coated sareng pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Husus Ku cet roti dua sisi, tukang ...
  • 0.21/0.21mm Polyester Coating Normal PE Core Aluminum Composite Panel

    0.21 / 0.21mm Poliéster Palapis Normal PE Core Aluminium Komposit Panel

    Inpo Dasar. Merek Dagang ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Produksi Perkenalan Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan dilapis coated sareng pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Khusus nganggo cet baking dua sisi, s ...
  • Double-Side PVDF Coating Aluminum Composite Panel for Exterior Wall

    Ganda-Sisi Panel PVDF Palapis Aluminium Komposit Panel pikeun Tembok Éksterior

    Inpo Dasar. Modél NO. Ganda-Sisi Aplikasi Aplikasi Lapisan PVDF Wengkuan Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Produksi Perkenalan Panel komposit Aluminum digabungkeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, inti poliétilén non-toksik ...
  • Alutile Brand PVDF Coating Aluminum Composite Panel for Exterior Wall

    Alutile Brand PVDF Coating Aluminium Composite Panel pikeun Tembok Exterior

    Inpo Dasar. Ruang Lingkup Aplikasi Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Perkenalan Produksi Panel komposit Aluminum diperpadu kalayan lapisan luhur sareng handapeun lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan coil dilapis ku ...
  • Cheap Price Polyester Coating Aluminum Composite Panel

    Harga Murah Polyester Coating Aluminium Composite Panel

    Inpo Dasar. Paduan 1100,3003,5005 Merek Dagang ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lembar aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan dilapis coated sareng pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Khusus nganggo bak dua sisi ...
  • Double-Side Polyester Coating Aluminum Composite Panel for Advertising Signboard Materials

    Ganda-Sisi Poliésis Palapis Aluminium Komposit Panel pikeun Bahan Signboard Iklan

    Inpo Dasar. Paduan 1100,3003,5005 Merek Dagang ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lembar aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan dilapis coated sareng pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Khusus nganggo bak dua sisi ...
  • Advertising Signboard Materials Double-Side Polyester Coating Aluminum Composite Panel

    Bahan Signboard Iklan Double-Side Polyester Coating Aluminium Composite Panel

    Inpo Dasar. Paduan 1100,3003,5005 Merek Dagang ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lembar aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan dilapis coated sareng pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Khusus nganggo b sisi dua ...
  • 1100 Alloy Facade Materials Aluminum Composite Panel

    1100 Alloy Facade Materials Aluminium Composite Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. 1100 Paduan Aplikasi Lingkup Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum digabungkeun sareng lapisan luhur sareng handap lembaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana ...
  • Alutile Brand High Quality Aluminum Composite Panel for Curtain Wall

    Alutile Brand Kualitas Tinggi Aluminium Komposit Panel pikeun Tembok Curtain

    Inpo Dasar. Ruang Lingkup Aplikasi Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Perkenalan Produksi Panel komposit Aluminum diperpadu kalayan lapisan luhur sareng handapeun lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan coil dilapis ku ...
123 Teras> >> Halaman 1/3