Puseur P&P

Salaku basis hasil panilitian sareng pamekaran ilmiah utama Kamenterian Konstruksi Cina, Alutile langkung nekenkeun kana élmu sareng téknologi sareng kontrol kualitas ketat. Sadaya bahan baku sareng produk réngsé diuji sacara ketat ku alat-alat canggih anu diimpor ti Amérika, Jérman sareng Jepang. Tésna kalebet: 180 ° kakuatan pikeun ngupas sareng karakter dinamis bahan baku ku téstél universal éléktronik, bédana warna, résistansi uyah-semprot, résistansi cai anu ngagolak, ketebalan lapisan, résistansi résistansi, tés gloss sareng sajabina anu ngajamin kualitas kelas munggaran ALUTILE produk.

Artifical Weathering Test
Brazil--Fonte Arena (2)
Brazil--Fonte Arena (1)
Mechanic Property Test
Coating Property Test
Salt Spray Resistance Test