Panel Dekorasi Lingkungan SAKURA - Panel Lapisan Balik

  • Factory Price For China Body Building CAS 899821-23-9 ACP-105

    Harga Pabrik Pikeun Gedong Awak Cina CAS 899821-23-9 ACP-105

    Inovasi, kualitas saé sareng reliabilitas mangrupikeun nilai inti tina perusahaan urang. Prinsip-prinsip ieu dinten ieu langkung ti kantos janten dasar kasuksesan urang salaku organisasi ukuran tengah aktif sacara internasional pikeun Harga Pabrik Pikeun Gedong Badan Cina CAS 899821-23-9 ACP-105, Kami nganuhunkeun wilujeng sumping para pembeli ti bumi sareng luar negeri pikeun ngempelkeun kami sareng gotong royong sareng kami pikeun kéngingkeun pelesir ti jalan anu langkung hadé. Inovasi, kualitas saé sareng reliabilitas mangrupikeun nilai inti tina perusahaan urang. Prinsip ieu pikeun ...
  • Building Materials Aluminium Composite Panel for Exterior Wall

    Bahan Bahan Panel Komposit Aluminium pikeun Tembok Éksterior

    Inpo Dasar. Modél NO. 4mm Lingkup Aplikasi Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Perkenalan Produksi Panel komposit Aluminum digabungkeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan nyaéta ...
  • Silver Mirror Finish Aluminum Composite Panel

    Pérak Eunteung Rengse Aluminium Composite Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. Merek Pérak Eunteung Méréskeun ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lembar aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaanna coil dilapiskeun ku pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Khusus nganggo dobel ...
  • Golden Mirror Finish Aluminum Composite Panel

    Emas Eunteung Rengse Aluminium Composite Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. Eunteung Rengse Merek Dagang ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan dilapis coated sareng pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Khusus Kalayan dua sisi ...
  • 3003 Alloy Facade Materials Aluminum Composite Panel

    3003 Paduan Bahan Facade Aluminium Composite Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. 3003 Paduan Aplikasi Lingkup Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum digabungkeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan ...
  • 1220mm Building Materials All Dimensional Aluminum Core Panel (3A) Outdoor Decoration

    1220mm Bahan Wangunan Sadaya Diménsi Aluminium Core Panel (3A) Hiasan Luar

    Inpo Dasar. HS Code 7606 Produksi Perkenalan1. Sadaya Panel Inti Aluminium Diménsi diwangun ku tilu lapisan lambar aluminium, lapisan roller kulit aluminium luhur kalayan tahan cuaca anu hadé tiasa janten lapisan TiO2 atanapi lapisan PVDF pikeun permukaan hiasan sareng pelindung, lambar Aluminium inti tengah diolah ku prosés ngagambar ngagulung ka sadaya struktur lengkungan jembatan diménsi ku dua sisina merata nyusunna bentukna cekung & cembung bentukna ...
  • 75mm Thermal Insulation Rock Wool Sandwich Panel

    75mm Insulasi Termal Rock Wool Sandwich Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. 75mm Aplikasi Lingkup Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7308 Produk Perkenalan ALUTILE® séri panel sandwich insulasi termal ngadopsi lambar coatedaluminum kualitas luhur; warna dilapis baja sheetor Precisionpress sanés ...
  • 50mm Thermal Insulation Rock Wool Sandwich Panel

    50mm Insulasi Termal Rock Wool Sandwich Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. 50mm Lengkep Aplikasi Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7308 Produk Perkenalan ALUTILE® séri panel sandwich insulasi termal ngadopsi lambar coatedaluminum kualitas luhur; warna dilapis baja sheetor precis sanésna ...
  • Thermal Insulation Polyurethane Sandwich Panel for Building

    Insulasi Termal Poliuretan Sandwich Panel pikeun Gedong

    Inpo Dasar. Modél NO. 20mm Lingkup Aplikasi Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7308 Produk Perkenalan ALUTILE® séri panel sandwich insulasi termal ngadopsi lambar coatedaluminum kualitas luhur; warna dilapis baja sheetor Precisionpress sanés ...
  • High Quality Thermal Insulation Rock Wool Sandwich Panel

    Insulasi termal termal Wol Wol Sandwich Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. Insulasi Termal Wol Wol Sandwich Panel Aplikasi Wengkuan Hiasan Tembok Exterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7308 Produk Perkenalan ALUTILE® séri panel sandwich insulasi termal ngadopsi lambar coatedaluminum kualitas luhur; ...
  • Building Materials All Dimensional Aluminum Core Panel (3A) for Exterior Wall

    Bahan Bina Sadaya Panel Inti Aluminium Diménsi (3A) pikeun Tembok Éksterior

    Inpo Dasar. HS Code 7606 Produksi Perkenalan1. Sadaya Panel Inti Aluminium Diménsi diwangun ku tilu lapisan lambar aluminium, lapisan roller kulit aluminium luhur kalayan tahan cuaca anu hadé tiasa janten lapisan TiO2 atanapi lapisan PVDF pikeun permukaan hiasan sareng pelindung, lambar Aluminium inti tengah diolah ku prosés ngagambar ngagulung ka sadaya struktur lengkungan jembatan diménsi ku dua sisina merata nyusun bentukna bentukna cekung & cembung, bagian tukangna ...
  • 1570mm 3A Plus Panel

    1570mm 3A Plus Panel

    Inpo Dasar. HS Code 7606 Produksi Perkenalan1. Sadaya Panel Inti Aluminium Diménsi diwangun ku tilu lapisan lambar aluminium, lapisan roller kulit aluminium luhur kalayan tahan cuaca anu hadé tiasa janten lapisan TiO2 atanapi lapisan PVDF pikeun permukaan hiasan sareng pelindung, lambar Aluminium inti tengah diolah ku prosés ngagambar ngagulung ka sadaya struktur lengkungan jembatan diménsi ku dua sisina merata nyusunna bentukna cekung & cembung bentukna jilid ...