Panel Aluminium Padet

  • Fr A2 Core Exterior Building Materials Aluminum Solid Panels for Curtain Wall

    Fr A2 Inti Bahan Wangunan Éksterior Aluminium Panél Padet pikeun Tembok Curtain

    Inpo Dasar. Modél NO. FR A2 Core Surface Finishing Matt Edge Groove Shape Irregular Refractory Temperature Hidden Usage Building Alloy 1100,3003,5005 Trademark ALUTILE Transport Package Kayu Case Spesifikasi lebar 1220mm atanapi sakumaha per customer 's sarat Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 1. Bubuka Panel Aluminium Padet ALUTILE® Panel Aluminium Padet diwangun ku panel, tabung penguatan sareng bracket malaikat, sareng sajabana Usin ...
  • Exterior PVDF Coating Building Materials Fireproof Aluminum Curtain Wall Solid Panels

    Bahan Bangunan Lapisan PVDF Exterior Fireproof Aluminium Curtain Wall Panels Padet

    Inpo Dasar. Modél NO. 5mm Permukaan permukaan Matt Tepi Alur Bentuk henteu teratur Suhu Refractory Sumputna Dianggo Gedong Paduan 1100,3003,5005 Merek Dagang ALUTILE Paket Angkutan Kasus Kayu Spesifikasi lebar 1220mm atanapi sakumaha kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Propinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 1. Bubuka Panel Aluminium Padet ALUTILE® Panel Aluminium Padet diwangun ku panel, tabung penguatan sareng bracket malaikat, sareng sajabana Nganggo ...
  • Perforated Aluminum Solid Panel for Curtain Wall

    Panel Padet Aluminium Perforated pikeun Tembok Curtain

    Inpo Dasar. Modél NO. Panel perforated HS Code 7606 Perkenalan Panel Aluminium Padet ALUTILE® Panel Aluminium Padet diwangun ku panel, tabung penguatan sareng bracket malaikat, sareng sajabana Nganggo paduan kualitas sareng kakuatan 3003H24,5005H24 salaku bahan dasar sareng bending kana datar, permukaan cambered, bentuk buleud sareng kompléks sanés ku téknologi bending CNC .ALUTILE® LUTILE Padet Aluminium Panel cet permukaan kalayan palapis Kynar 500 PVDF anu ngahasilkeun ...
  • PVDF Coating Aluminum Solid Panel for Facade Curtain Wall

    Panel solid Aluminium PVDF Palapis pikeun Tembok Gorden Facade

    Inpo Dasar. Modél NO. Palapis PVDF palapis HS Code 7606 Perkenalan Panel Aluminium Padet ALUTILE® Panel Aluminium Padet diwangun ku panel, tabung penguatan sareng bracket malaikat, sareng sajabana Nganggo kualitas luhur sareng kakuatan 3003H24,5005H24 alloy salaku bahan dasar sareng bending kana datar, permukaan cambered, bentuk buleud sareng kompléks anu sanés ku téknologi bending CNC .ALUTILE® LUTILE Solid Aluminium Panel cet permukaan kalayan palapis Kynar 500 PVDF anu dihasilkeun ku ...
  • Solid Aluminum Panel for Curtain Wall

    Panel Aluminium Padet pikeun Tembok Curtain

    Inpo Dasar. Modél NO. 3mm HS Code 7606 Perkenalan Panel Aluminium Padet ALUTILE® Panel Aluminium Padet diwangun ku panel, tabung tulangan sareng bracket malaikat, sareng sajabana Nganggo paduan 3003H24,5005H24 kualitas luhur sareng kakuatan salaku bahan dasar sareng bending kana datar, permukaan cambered, bola sareng bentuk kompléks anu sanés ku téknologi bending CNC .ALUTILE® LUTILE Padet Aluminium Panel cet permukaan kalayan palapis Kynar 500 PVDF anu dihasilkeun ku kompa anu kawéntar ...
  • Exterior & Interior Decorative Building Materials Fireproof Aluminum Curtain Wall Panels

    Bahan Wangunan Hiasan Éksterior & Interior Bahan Témbok Tirai Aluminium Tahan Api

    Inpo Dasar. Modél NO. 2-5mm Surface Finishing Matt Edge Groove Shape Irregular Refractory Temperature Hidden Useage Building Alloy 1100,3003,5005 Trademark ALUTILE Transport Package Kayu Case Spesifikasi lebar 1220mm atanapi sakumaha per customer 's sarat Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Kodeu HS 7606 1. Bubuka Panel Aluminium Padet ALUTILE® Panel Aluminium Padet diwangun ku panel, tabung penguatan sareng bracket malaikat, sareng sajabana Usi ...
  • Fireproof Aluminum Panel for Cladding

    Panél Aluminium Fireproof pikeun Cladding

    Inpo Dasar. Modél NO. 3mm Surface Finishing PVDF Coating Edge Smooth Shape All Usage Building Merek dagang ALUTILE Paket Angkutan Kayu Kasus Spesifikasi lebar 1220mm atanapi sesuai syarat pelangganna Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Kode HS 7606 1. Bubuka Panel Aluminium Padet ALUTILE® Panel Aluminium Padet diwangun ku panel, tabung tulangan sareng bracket malaikat, sareng sajabana Nganggo paduan 3003H24,5005H24 kualitas luhur sareng kakuatan salaku ...
  • Building Materials Solid Aluminum Panel

    Bahan Bahan Padet Panel Aluminium

    Inpo Dasar. Modél NO. 3mm PVDF HS Code 7606 Perkenalan Panel Aluminium Padet ALUTILE® Panel Aluminium Padet diwangun ku panel, tabung tulangan sareng bracket malaikat, sareng sajabana Nganggo paduan kualitas sareng kakuatan 3003H24,5005H24 salaku bahan dasar sareng bending kana datar, permukaan cambered, bentuk buleud sareng kompléks sanés ku téknologi bending CNC .ALUTILE® LUTILE Padet Aluminium Panel cet permukaan kalayan palapis Kynar 500 PVDF anu dihasilkeun ku ...