Spéktra Aluminium Komposit Panel

  • Spectra Color PVDF Aluminum Composite Panel

    Spéktra Warna PVDF Aluminium Komposit Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. 4mm, 0,5 × 0,5mm, Paméran wengkuan aplikasi wéb luar hiasan luar; Paduan Hiasan Tembok Interior 1100.3003.500 Garansi 15 ~ 20 Taun Merek Dagang ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Produk Perkenalan Spectra PVDF Warna ACP asalna tina delicat alami ...