Panel Sandwich Isolasi Termal

  • 75mm Thermal Insulation Rock Wool Sandwich Panel

    75mm Insulasi Termal Rock Wool Sandwich Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. 75mm Aplikasi Lingkup Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7308 Produk Perkenalan ALUTILE® séri panel sandwich insulasi termal ngadopsi lambar coatedaluminum kualitas luhur; warna dilapis baja sheetor Precisionpress sanés ...
  • 50mm Thermal Insulation Rock Wool Sandwich Panel

    50mm Insulasi Termal Rock Wool Sandwich Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. 50mm Lengkep Aplikasi Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7308 Produk Perkenalan ALUTILE® séri panel sandwich insulasi termal ngadopsi lambar coatedaluminum kualitas luhur; warna dilapis baja sheetor precis sanésna ...
  • Thermal Insulation Polyurethane Sandwich Panel for Building

    Insulasi Termal Poliuretan Sandwich Panel pikeun Gedong

    Inpo Dasar. Modél NO. 20mm Lingkup Aplikasi Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7308 Produk Perkenalan ALUTILE® séri panel sandwich insulasi termal ngadopsi lambar coatedaluminum kualitas luhur; warna dilapis baja sheetor Precisionpress sanés ...
  • High Quality Thermal Insulation Rock Wool Sandwich Panel

    Insulasi termal termal Wol Wol Sandwich Panel

    Inpo Dasar. Modél NO. Insulasi Termal Wol Wol Sandwich Panel Aplikasi Wengkuan Hiasan Tembok Exterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7308 Produk Perkenalan ALUTILE® séri panel sandwich insulasi termal ngadopsi lambar coatedaluminum kualitas luhur; ...
  • 30mm-200mm Thickness High Density PU/Polyurethane Sandwich Panel

    30mm-200mm Kandel Densitas Tinggi PU / Panel Sandwich Polyurethane

    Inpo Dasar. Modél NO. 42mm Lingkup Aplikasi Hiasan Tembok Éksterior; Merek Dagang Hiasan Tembok Interior ALUTILE Transport Paket dina Bulk atanapi dina Kasus Kayu Numutkeun Spesifikasi Pelanggan 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7308 Produk Perkenalan ALUTILE® séri panel sandwich insulasi termal ngadopsi lambar coatedaluminum kualitas luhur; warna dilapis baja sheetor precis sanésna ...