Kayu / Marmer Aluminium Komposit Panel

  • 4mm/0.4mm Marble Aluminum Composite Panel for Facade

    4mm / 0.4mm Panel Composite Marmer Aluminium pikeun Facade

    Inpo Dasar. Modél NO. 4mm / 0.4mm Paduan Marmer 1100,3003,5005 Merek Dagang ALUTILE Angkutan Paket dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Perkenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum dikombinasikeun sareng lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaanna coil dilapis ku pembakaran varnis khusus. Aplikasi Bahan Khusus ...
  • 4mm/0.5mm Marble Stone Aluminum Composite Panel for Facade Cladding Building

    4mm / 0,5mm Marmer Stone Aluminium Composite Panel pikeun Facade Cladding Gedong

    Inpo Dasar. Modél NO. 4mm / 0,5mm Alloy Batu Marmer 1100,3003,5005 Merek Dagang ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. Pengenalan Produksi HS Code 7606 Panel komposit Aluminum digabungkeun sareng lapisan luhur sareng handap lembaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaanna coil dilapis ku pembakaran varnis khusus. Materi Khusus ...
  • 4mm Marble Aluminum Composite Panel for Decoration Material

    4mm Marmer Aluminium Composite Panel pikeun Bahan Hiasan

    Inpo Dasar. Modél NO. 4mm Lengkep Aplikasi Hiasan Tembok Paduan Hiasan 1100,3003,5005 Merek Dagang ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun ka kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Produksi Perkenalan Panel komposit Aluminum diperpadu kalayan lapisan luhur sareng handap lambaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaanna coil dilapis ku bak khusus ...
  • 4mm/0.50mm Wood Aluminum Composite Panel for Decoration Material

    4mm / 0.50mm Kayu Aluminium Komposit Panel pikeun Bahan Hiasan

    Inpo Dasar. Lingkup Aplikasi Hiasan Tembok Paduan Hiasan 1100,3003,5005 Merek Dagang ALUTILE Paket Angkutan dina Bulk atanapi dina Spesifikasi Kasus Kayu 1220x2440mm atanapi numutkeun kabutuhan pelanggan Asal Nanchang, Provinsi Jiangxi, Cina. HS Code 7606 Produksi Perkenalan Panel komposit Aluminum digabungkeun sareng lapisan luhur sareng handap lembaran aluminium, bahan inti poliétilén non-toksik, duanana permukaan coil dilapis ku pembakaran varnis khusus. Spék ...